Pulpe de pui cu sos de rosii si masline

de Miha in Pui, 28 Dec 2010 | 3883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • rasnita Konatyi "Verdeturi italiene"
  • un pumn de masline
  • Pentru garnitura:
  • 250 g paste
  • 50 g unt
  • sare si piper
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii si masline:

Copanelele de pui se condimenteaza cu condimentele din rasnita Kotanyi, cu veselie si simt de raspunedere. :))

Se sareaza doar daca mai considerati a fi necesar.

Ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul, se amesteca in sucul de rosii. Se pune intr-un vas termorezistent. Punem si maslinele. Deasupra asezam copanelele condimentate, stropim cu putin ulei de masline si dam vasul la cuptor la foc mediu pana scade zeama si carnea este frumos rumenita.

Se servesc calde cu garnitura de paste cu usturoi.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se pun intr-o tigaie in care am topit untul la foc mic. "Perpelim" :)) putin pastele, saram si piperam dupa gust, iar la sfarsit adaugam usturoiul pisat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu stafide si pui la cuptor in sos de rosii